Фарширована картопля у шубці з бекону

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

kartoshka-s-bekonom

картопля – 900 г

індичка (філе) – 150 г

яловичина (м’якоть, тонкий край) – 150 г

печериці – 300 г

молоко (2,5%) – 500 мл

бекон (слайси) – 12 шт.

морква – 1 шт.

цибуля ріпчаста – 2 шт.

зелена цибуля – 2 пера

солодкий болгарський перець – 1 шт.

консервована кукурудза – 100 г

часник – 3 зубчики

петрушка – 10 гілочок

кінза – 5 гілочок

масло вершкове – 20 г

олія соняшникова – 40 мл

сметана (20%) – 30 мл

сушений базилік – 3 г

червоний мелений перець – 3 г

чорний мелений перець – 7 г

сіль – 17 г

вода – 500 мл

Приготуйте начинки. Для м’ясної – пропустіть через м’ясорубку м’ясо індички,  яловичину, цибулю, часник та моркву. Додайте подрібнену кінзу, сіль, сушений базилік, червоний мелений перець та чорний мелений перець. Перемішайте.

Для грибної начинки – обсмажте порізані кубиком шампіньйони, посоліть, поперчіть, зніміть з вогню, остудіть та перемішайте зі сметаною.

Для овочевої начинки – обсмажте до м’якості півкільця цибулі, додайте пропущений через прес часник, консервовану кукурудзу, порізаний кубиком болгарський перець, нарізані петрушку та зелену цибулю. Посоліть, поперчіть, зніміть з вогню.

У каструлі нагрійте молоко з водою, додайте вершкове масло та сіль, закип’ятіть. Із картоплі виріжте серцевини, проваріть картоплю з отворами у киплячій молочній суміші до напівготовності.

Проварену картоплю нафаршируйте різними начинками, огорніть беконом та сколіть зубочистками. Запікайте картоплю у розігрітій до 180°C духовці впродовж 40 хв.

Video: Как приготовить фаршированную картошку в шубе из бекона?

Смотрите рецепт аппетитной фаршированной картошки в шубе из бекона на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму