Фаршировані качині шиї з рисовим соусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

утка шия (1)

рис (довгозернистий) – 240 г

качині шиї – 3 шт.

цибуля – 1 шт.

печериці – 300 г

куряче філе – 200 г

вершкове масло – 55 г

олія – 40 мл

сода – 5 г

сіль – 12 г

чорний мелений перець – 7 г

коріандр – 3 г

мускатний горіх – 2 г

паприка – 2 г

розмарин – 2 гілочки

часник – 2 зубчики

для соусу:

рис (круглозернистий) – 50 г

олія – 75 мл

сіль – 5 г

цукор – 4 г

лимонний сік – 20 мл

гірчиця – 10 г

Шкірку з качиних шийок замочіть на 15 хв. в розчині соди. Промийте та просушіть. Натріть сіллю, перцем, коріандром, паприкою та мускатним горіхом.

Обсмажте подрібнені гриби, посоліть та поперчіть. Також обсмажте цибулю, додайте м‘ясо з качиних шийок та куряче філе. Готуйте 7 хв. Посоліть та поперчіть.

Змішайте відварений рис, обсмажені гриби, м’ясо з цибулею та вершкове масло. Зав‘яжіть один край шкірки ниткою. Через інший край вкладіть начинку, зав’яжіть. Відваріть шийки в киплячій воді 20 хв.

Просушіть, викладіть на деко з пергаментом. Змастіть вершковим маслом з часником, розмарином, сіллю та перцем. Запечіть в розігрітій до 180°C духовці 20 хв.

Для рисового соусу – відварений рис подрібніть на пюре, додайте олію, сіль, цукор, гірчицю та лимонний сік. Збийте до однорідності. Подавайте разом з шийками.

Video: Как приготовить фаршированные утиные шейки с рисовым соусом?

Смотрите рецепт шикарного праздничного блюда - фаршированных утиных шеек с рисовым соусом - на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо