Фаршировані капустяні мішечки від Ігоря Місевича


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

DSC096691

капуста – 600 г

куряча грудка – 300 г

шампіньйони – 200 г

ріпчаста цибуля – 1 шт.

помідори – 2 шт.

перець болгарський – 200 г

часник – 2 зубчики

яйця – 3 шт.

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 8 г

панірувальні сухарі – 200 г

борошно – 100 г

олія – 250 мл

зелена цибуля – 10 пер

Поріжте курячу грудку невеликими кубиками. Також подрібніть цибулю, шампіньйони, помідори та болгарський перець.

На розігрітій з олією сковороді обсмажте м‘ясо, гриби та овочі. Додайте сіль та чорний мелений перець.

Зніміть у капусти верхні листочки, зріжте грубі прожилки, покладіть у окріп для пом‘якшення. Також витримайте у окропі зелену цибулю.

Викладіть начинку на капустяні листочки, зав‘яжіть мішечки перами зеленої цибулі.

Збийте у мисці яйця з сіллю та меленим перцем. Підготуйте також борошно та панірувальні сухарі.

Занурте мішечки у борошно, потім у збите яйце, далі у панірувальні сухарі, потім знову у яйце і ще раз у сухарі. Обсмажте у розігрітій олії.

 

Video: Фаршированные капустные мешочки от Игоря Мисевича

Смотрите рецепт фаршированных капустных мешочков от Игоря Мисевича на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити