Фруктово-ягідна запіканка з вівсянкою


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Fruktovo-yagodnaya-zapekanka

вівсяні пластівці («екстра-3») – 200 г

молоко (3,2%) – 500 мл

волоські горіхи – 150 г

цукор – 100 г

вершкове масло – 50 г

яблука – 2 шт.

банан – 1 шт.

вишня (заморожена) – 100 г

яйце – 1 шт.

розпушувач – 5 г

крохмаль – 10 г

ванільний цукор – 8 г

духмяний перець – 5 горошин

лавровий лист – 2 шт.

для присипки:

вівсяні пластівці («екстра-3») – 100 г

цукор – 50 г 

Збийте яйце з молоком, додайте вершкове масло, перемішайте до однорідності. Подрібніть волоські горіхи, додайте перетертий у ступці лавровий лист з ванільним цукром та духмяним перцем, розпушувач та вівсяні пластівці (200 г).

Очищені яблука наріжте слайсами. До вишні додайте крохмаль, змішайте з яблуками. У змащену вершковим маслом форму викладіть половину яблук з вишнями.

У центрі покладіть банан. Висипте суху масу. Залийте яєчно-молочною сумішшю. Зверху викладіть яблука з вишнями, що залишилися. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 45 хв.

Готову запіканку посипте хрусткими вівсяними пластівцями. Для цього пластівці (100 г) попередньо запечіть з цукром впродовж 15 хв. за температури 100°C.

Video: Как приготовить запеканку из овсянки?

Смотрите рецепт фруктово-ягодной запеканки с овсянкой на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити