Фруктово-ягідна запіканка з вівсянкою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Fruktovo-yagodnaya-zapekanka

вівсяні пластівці («екстра-3») – 200 г

молоко (3,2%) – 500 мл

волоські горіхи – 150 г

цукор – 100 г

вершкове масло – 50 г

яблука – 2 шт.

банан – 1 шт.

вишня (заморожена) – 100 г

яйце – 1 шт.

розпушувач – 5 г

крохмаль – 10 г

ванільний цукор – 8 г

духмяний перець – 5 горошин

лавровий лист – 2 шт.

для присипки:

вівсяні пластівці («екстра-3») – 100 г

цукор – 50 г 

Збийте яйце з молоком, додайте вершкове масло, перемішайте до однорідності. Подрібніть волоські горіхи, додайте перетертий у ступці лавровий лист з ванільним цукром та духмяним перцем, розпушувач та вівсяні пластівці (200 г).

Очищені яблука наріжте слайсами. До вишні додайте крохмаль, змішайте з яблуками. У змащену вершковим маслом форму викладіть половину яблук з вишнями.

У центрі покладіть банан. Висипте суху масу. Залийте яєчно-молочною сумішшю. Зверху викладіть яблука з вишнями, що залишилися. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 45 хв.

Готову запіканку посипте хрусткими вівсяними пластівцями. Для цього пластівці (100 г) попередньо запечіть з цукром впродовж 15 хв. за температури 100°C.

Video: Как приготовить запеканку из овсянки?

Смотрите рецепт фруктово-ягодной запеканки с овсянкой на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму