Фулюганські сирники від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

 ba502b88

Читайте також: Як приготувати сирники – 5 покрокових рецептів з фото

Інгредієнти:

для тiста:

сир 9% – 150 г

яйце – 1 шт.

борошно – 180 г

сіль – 5 г

кмин мелений – 2 г

олія – 80 мл

для начинки:

печериці – 150 г

цибуля – 1 шт.

морква – 1 шт.

олія – 40 мл

кріп – 2 гілочки

петрушка – 2 гілочки

сіль – 3 г

чорний мелений перець – 3 г

Приготування:

Перетріть сир через сито, додайте яйце, борошно, кмин, сіль та замісіть тісто.

Подрібнені цибулю, моркву та гриби обсмажте на пательні з олією та пропустіть через м‘ясорубку. Додайте зелень, сіль та чорний мелений перець.

Розкачайте тісто. Покладіть начинку, сформуйте трикутну ковбаску і обсмажте протягом 3-4 хвилин з кожного боку. Перекладіть на тарілку, наріжте на порції завширшки 3 см.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити