Як приготувати новорічний глінтвейн
Інгредієнти:
- біле напівсолодке вино – 750 мл;
- вода – 100 мл;
- яблучний сік – 500 мл;
- мед – 60 мл;
- лимон – 1 шт.;
- апельсин – 1 шт.;
- яблуко – 1 шт.;
- корінь імбиру – 10 г;
- мелений мускатний горіх – 1 г;
- кориця (палички) – 3 шт.;
- гвоздика – 2 шт.
Спосіб приготування
- Залийте окропом гвоздику, мускатний горіх, корицю та натертий імбир. Настоюйте 5 хвилин.
- Наріжте почищене яблуко, лимон та апельсин.
- Процідіть рідину, додайте вино, яблучний сік і фрукти. Прогрійте та додайте мед.
Наш глінтвейн готовий!