Горохова каша від Самвела Адамяна


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Апетитне кремове пюре, ніжний вершковий присмак та тонкий аромат, котрий, мов магнітом, тягне на кухню, – Самвел Адамян навчив готувати горохову кашу. 

Інгредієнти:

горох – 300 г

свинина – 300 г

цибуля – 1 шт.

олія – 1 ст. л.

лаврове листя – 1 шт.

розмарин – 1 гілочка

перець чорний мелений – ½ ч. л.

сіль – 1 ч. л.

сода – 1 ч. л.

gorohovaya-kasha-v-myltivarke-2

Приготування:

Подрібніть горох. Залийте його окропом. Додайте соду, лаврове листя, гілочку розмарину та залиште на 1 годину.

Злийте воду та пересипте горох у каструлю. Налийте чистої води, поставте горох на вогонь і варіть упродовж 45 хвилин.

Готовий горох посоліть та потовчіть на пюре. Перекладіть пюре в форму для запікання.

Обчистіть і наріжте цибулю на півкільця. Обсмажте її на сковороді впродовж 2 хвилин. Наріжте на кубики свинину, додайте її до цибулі та води, накрийте кришкою і тушкуйте продовж 40 хвилин.

Готове м’ясо додайте до пюре та перемішайте. Поставте форму з кашею і м’ясом у духовку на 10 хвилин за температури 180°C.

Video: Как правильно варить горох?

Смотрите рецепт легендарной гороховой каши от Самвела Адамяна на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити