Горохова каша від Самвела Адамяна


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Апетитне кремове пюре, ніжний вершковий присмак та тонкий аромат, котрий, мов магнітом, тягне на кухню, – Самвел Адамян навчив готувати горохову кашу. 

Інгредієнти:

горох – 300 г

свинина – 300 г

цибуля – 1 шт.

олія – 1 ст. л.

лаврове листя – 1 шт.

розмарин – 1 гілочка

перець чорний мелений – ½ ч. л.

сіль – 1 ч. л.

сода – 1 ч. л.

gorohovaya-kasha-v-myltivarke-2

Приготування:

Подрібніть горох. Залийте його окропом. Додайте соду, лаврове листя, гілочку розмарину та залиште на 1 годину.

Злийте воду та пересипте горох у каструлю. Налийте чистої води, поставте горох на вогонь і варіть упродовж 45 хвилин.

Готовий горох посоліть та потовчіть на пюре. Перекладіть пюре в форму для запікання.

Обчистіть і наріжте цибулю на півкільця. Обсмажте її на сковороді впродовж 2 хвилин. Наріжте на кубики свинину, додайте її до цибулі та води, накрийте кришкою і тушкуйте продовж 40 хвилин.

Готове м’ясо додайте до пюре та перемішайте. Поставте форму з кашею і м’ясом у духовку на 10 хвилин за температури 180°C.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити