Гречана ковбаса


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Kolbaska_grechka

гречка – 100 г

куряча печінка – 400 г

цибуля – 1 шт.

сало – 100 г

свиняча оболонка (кишка) – 1 м

олія – 60 мл

сіль – 20 г

чорний мелений перець – 2 г

паприка – 4 г

коріандр – 2 г

перець духмяний горошком – 5 шт.

лавровий лист – 2 шт.

сода – 12 г

яблучний оцет – 15 мл

розмарин – 1 гілочка

часник – 2 зубчики

Очищену свинячу оболонку замочіть у розчині води, оцту і соди на 1 годину. Гречку промийте та відваріть у підсоленій киплячій воді впродовж 15 хвилин. Цибулю наріжте кубиками і обсмажте до прозорості.

Змішайте відварну гречку з обсмаженою цибулею і запечіть у духовці за температури 150 °C упродовж 15 хвилин.

Курячу печінку і сало перекрутіть через м’ясорубку з крупною решіткою. Додайте до фаршу сіль, паприку, коріандр і чорний мелений перець. Змішайте фарш із гречкою з цибулею.

Свинячу оболонку промийте під проточною водою. Розріжте навпіл. Відступіть від краю 1,5 см і зав’яжіть кінець ниткою. Наповніть фаршем і зав’яжіть другий край оболонки.

Відваріть ковбасу в киплячій підсоленій воді із духмяним перцем і лавровим листом упродовж 20 хвилин. Прогрійте олію з часником та розмарином. Відварену ковбасу обсмажте у пряній олії по 3 хвилини з кожного боку.

Video: Как сделать дома гречневую колбасу?

Смотрите рецепт домашней гречневой колбасы на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити