Гречана локшина від Самвела Адамяна


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

gr1

Для локшини:

гречка – 150 г

пшеничне борошно – 150 г

яйце – 1 шт.

вода – 150 мл

сіль – 5 г

Для заправки:

кунжут – 40 г

лимон – 1 шт.

олія – 20 мл

цукор – 8 г

часник – 1 зубчик

соєвий соус – 60 мл

перець чилі – 1 шт.

Гречку подрібніть у кавомолці на борошно. Просійте через сито. Змішайте гречане борошно – з пшеничним. Додайте сіль, яйце та воду. Замісіть тісто.

Розкачайте тісто у пласт товщиною 1 мм. Розріжте його вздовж на 3 частини. Кожну частину скрутіть трубочкою і наріжте смужками завтовшки 2 мм.

Викладіть локшину на дошку. Посипте борошном і просушіть. Відваріть локшину в підсоленій киплячій воді з олією.

Приготуйте заправку. Подрібніть часник та перець чилі, обсмажте на сковороді з олією. Додайте соєвий соус, цукор та лимонний сік. Прогрійте кілька хвилин.

Зварену локшину висипте на сковороду до заправки і перемішайте. Розкладіть по тарілках і посипте обсмаженим кунжутом.

Video: Как приготовить гречневую лапшу?

Смотрите рецепт отличного блюда из вкусной и полезный гречки от Самвела Адамяна на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити