Хек «Намбан-Дзуке»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

намбан-дзуке

хек (філе) – 600 г

гливи – 60 г

солодкий перець – 60 г

курячі кістки (каркаси) – 500 г 

ріпчаста цибуля – 120 г

зелена цибуля – 3 пера

соєвий соус – 100 мл

яблучний оцет – 70 мл

олія – 500 мл 

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 5 г

крохмаль – 150 г

лимон – 1 шт.

перець чилі – 7 г 

Обсмажте на розжареній пательні кільця ріпчастої цибулі, невеликі смужки зеленої цибулі, слайси глив та болгарського перцю.

Філе хека поріжте на шматочки, посоліть, поперчіть та запаніруйте у крохмалі. Обсмажте рибу з обох боків у фритюрі.

Приготуйте соус-маринад. Для цього у сотейнику змішайте курячий бульйон, соєвий соус, яблучний оцет та слайси перцю чилі. Доведіть суміш до кипіння.

У глибоку форму викладіть нарізаний кільцями лимон, зверху покладіть обсмаженого у фритюрі хека, поверх нього викладіть овочі та залийте все гарячим соусом-маринадом.

Video: Как приготовить хека Намбан-Дзуке?

Смотрите рецепт экзотического хека Намбан-Дзуке на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму