Хек «Намбан-Дзуке»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

намбан-дзуке

хек (філе) – 600 г

гливи – 60 г

солодкий перець – 60 г

курячі кістки (каркаси) – 500 г 

ріпчаста цибуля – 120 г

зелена цибуля – 3 пера

соєвий соус – 100 мл

яблучний оцет – 70 мл

олія – 500 мл 

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 5 г

крохмаль – 150 г

лимон – 1 шт.

перець чилі – 7 г 

Обсмажте на розжареній пательні кільця ріпчастої цибулі, невеликі смужки зеленої цибулі, слайси глив та болгарського перцю.

Філе хека поріжте на шматочки, посоліть, поперчіть та запаніруйте у крохмалі. Обсмажте рибу з обох боків у фритюрі.

Приготуйте соус-маринад. Для цього у сотейнику змішайте курячий бульйон, соєвий соус, яблучний оцет та слайси перцю чилі. Доведіть суміш до кипіння.

У глибоку форму викладіть нарізаний кільцями лимон, зверху покладіть обсмаженого у фритюрі хека, поверх нього викладіть овочі та залийте все гарячим соусом-маринадом.

Video: Как приготовить хека Намбан-Дзуке?

Смотрите рецепт экзотического хека Намбан-Дзуке на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Мариноване сало: рецепт в цибулинні
Как правильно и вкусно приготовить сало в рассоле?
Копчене сало
Пікантне сало від Ігоря Місевича
Буженина для гурманов
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Як вибрати якісне сало? Поради Ігоря Місевича
РЕЦЕПТ: Буженина запеченная в духовке от Ярославы Федоровой
Буженина у хлібі з пряним хлібним соусом
Пресоване запечене сало
Рулетні тістечка від Лізи Глинської
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці