Хек «Намбан-Дзуке»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

намбан-дзуке

хек (філе) – 600 г

гливи – 60 г

солодкий перець – 60 г

курячі кістки (каркаси) – 500 г 

ріпчаста цибуля – 120 г

зелена цибуля – 3 пера

соєвий соус – 100 мл

яблучний оцет – 70 мл

олія – 500 мл 

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 5 г

крохмаль – 150 г

лимон – 1 шт.

перець чилі – 7 г 

Обсмажте на розжареній пательні кільця ріпчастої цибулі, невеликі смужки зеленої цибулі, слайси глив та болгарського перцю.

Філе хека поріжте на шматочки, посоліть, поперчіть та запаніруйте у крохмалі. Обсмажте рибу з обох боків у фритюрі.

Приготуйте соус-маринад. Для цього у сотейнику змішайте курячий бульйон, соєвий соус, яблучний оцет та слайси перцю чилі. Доведіть суміш до кипіння.

У глибоку форму викладіть нарізаний кільцями лимон, зверху покладіть обсмаженого у фритюрі хека, поверх нього викладіть овочі та залийте все гарячим соусом-маринадом.

Video: Как приготовить хека Намбан-Дзуке?

Смотрите рецепт экзотического хека Намбан-Дзуке на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки