Кайзершмаррен від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ba573975

Інгредієнти:

сир 9% – 150 г

яйця – 4 шт.

сметана 20% – 25 мл

сіль – 3 г

цукор – 50 г

борошно – 150 г

ванільний цукор – 5 г

родзинки – 50 г

цукрова пудра – 25 г

кориця – 5 г

олія – 20 мл

вершкове масло – 30 г

коньяк – 40 мл

полуниця – 100 г

Приготування:

Родзинки залийте коньяком. Відокремте білки яєць від жовтків. До білків додайте сіль і збийте у піну.

До жовтків покладіть цукор і ванільний цукор. Збивайте до розчинення цукру. Потім додайте борошно і сметану. Перемішайте.

Перетріть сир, покладіть його до тіста. Також додайте збиті білки і родзинки. Перемішайте.

Обсмажте солодкий омлет по 2 хвилини з кожного боку. Розділіть його на шматки і підсмажте ще хвилину. Перекладіть на тарілку, посипте цукровою пудрою, корицею та прикрасьте полуницею.

Читайте також: Паска царська

Video: Как приготовить творожный кайзершмаррен?

Смотрите рецепт от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму