Кайзершмаррен від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ba573975

Інгредієнти:

сир 9% – 150 г

яйця – 4 шт.

сметана 20% – 25 мл

сіль – 3 г

цукор – 50 г

борошно – 150 г

ванільний цукор – 5 г

родзинки – 50 г

цукрова пудра – 25 г

кориця – 5 г

олія – 20 мл

вершкове масло – 30 г

коньяк – 40 мл

полуниця – 100 г

Приготування:

Родзинки залийте коньяком. Відокремте білки яєць від жовтків. До білків додайте сіль і збийте у піну.

До жовтків покладіть цукор і ванільний цукор. Збивайте до розчинення цукру. Потім додайте борошно і сметану. Перемішайте.

Перетріть сир, покладіть його до тіста. Також додайте збиті білки і родзинки. Перемішайте.

Обсмажте солодкий омлет по 2 хвилини з кожного боку. Розділіть його на шматки і підсмажте ще хвилину. Перекладіть на тарілку, посипте цукровою пудрою, корицею та прикрасьте полуницею.

Читайте також: Паска царська

Video: Как приготовить творожный кайзершмаррен?

Смотрите рецепт от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)