Картопляні кнедлики з салом та грибами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

кнедли

картопля – 400 г

шампіньйони – 200 г

підчеревина – 200 г

сало – 75 г

яйце – 1 шт.

ріпчаста цибуля – 2 шт.

огірки мариновані – 2 шт.

петрушка – 2 гілочки

кріп – 2 гілочки

борошно – 50 г

перець чорний мелений – 2 г

перець чорний горошком – 2 шт.

лавровий лист – 2 шт.

сіль – 15 г

мускатний горіх – 1 г

лимон – 1 шт.

вода – 50 мл

Картоплю з цибулею натріть на дрібній терці, відіжміть. Сік залиште відстоятися, щоб виділився крохмаль. До картопляної маси додайте сік лимона, яйце, сіль, мускатний горіх та отриманий з соку крохмаль.

Для начинки – підсмажте порізане кубиком сало, додайте шампіньйони. Коли випарується рідина, додайте подрібнену цибулю та смажте ще 5 хв. Посоліть, поперчіть, змішайте з подрібненою петрушкою.

Із картопляного тіста сформуйте кульки, обкачайте їх у борошні, притисніть, викладіть начинку, защипніть краї та знову обкачайте у борошні.

Закип‘ятіть воду з сіллю, лавровим листом та горошинами чорного перцю. Відваріть кнедлики впродовж 10 хв. Просушіть.

Для засмажки – витопіть з брусочків підчеревини жир, шкварки дістаньте шумівкою. На жирі – обсмажте кнедлики 5 хв. Готову страву присипте шкварками, кропом, кубиками маринованого огірка.

Video: Как приготовить картофельные кнедлики?

Смотрите рецепт сытных и аппетитных картофельных кнедликов с салом и грибами на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму