Картопляні кульки у вершковому соусі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

kartofelnye-shariki-vo-frityure

картопля – 1 кг

часник – 3 зубчики

твердий сир – 200 г

житній хліб – 100 г

волоські горіхи – 150 г

яйця – 2 шт. 

вершки (15%) – 100 мл

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок

чорний мелений перець – 5 г

сіль – 17 г

Відварену у «мундирі» картоплю потовчіть на пюре, додайте сіль та чорний мелений перець.

Для начинки – подрібніть кріп та петрушку, смажені волоські горіхи та часник. Перемішайте.

Для соусу – проваріть на паровій бані вершки разом із натертим на терці твердим сиром, сіллю та чорним меленим перцем.

Для паніровки – житній хліб подрібніть на крупні крихти.

Сформуйте картопляні кульки. У центр картопляної палянички викладіть трохи горіхово-часникової начинки, заліпіть її, сформуйте кульку.

Занурте кульки у збите яйце та запаніруйте у крихтах хліба. Викладіть на деко з пергаментом. Запікайте у духовці, розігрітій до 200 °C протягом 15 хв. Подавайте із вершково-сирним соусом.

Video: Рецепт картофельных шариков в сливочном соусе

Смотрите рецепт закуски от Игоря Мисевича на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)