Інгредієнти
Картопля – 1 кг
Бекон – 250 г
Сіль – 20 г
Чорний мелений перець – 3
Білий мелений перець – 3 г
Олія – 30 мл
Як приготувати шашлик з картоплі
Кружальця великої картоплі замаринуйте в олії, суміші білого і чорного перцю та солі. Бекон без шкірки наріжте слайсами.
На дерев’яну шпажку наштрикніть найменше кружальце, потім – бекон, далі – кружальце трохи більшого розміру і знову бекон.
Продовжуйте, поки не наштрикнете всі кружальця вперемішку з беконом, повертаючи картоплі її початкову продовгувато-овальну форму.
Вільні кінці шпажки обмотайте фольгою. Випікайте картопляні шашлички на решітці у духовці за температури 200 °C протягом 30 хвилин.