Картопляні слойки


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

maxresdefault

картопля – 500 г

куряча печінка – 300 г

цибуля – 100 г

морква – 120 г

вершкове масло – 225 г

яйця – 1 шт.

сіль – 25 г

борошно – 180 г

кунжут – 15 г

чорний мелений перець – 3 г

олія – 40 мл

Відварену картоплю потовчіть на пюре, додайте жовток, сіль та борошно. Тісто скатайте у ковбаску та розріжте на частини, кожну з яких розкатайте у тонкий коржик.

Розтопіть у духовці вершкове масло, зніміть з нього верхній шар жиру та дайте йому охолонути. Кожен коржик змастіть охолодженим топленим маслом та складіть один поверх іншого.

Складені коржі поставте у холодильник на 10 хвилин, після чого розкатайте заготовку у великий квадратний пласт. Розріжте його на однакові квадрати.

Приготуйте начинку. Обсмажте порізану курячу печінку, додайте подрібнену цибулю, моркву, нарізану соломкою, сіль та чорний мелений перець. Перебийте усе у блендері разом із м‘яким вершковим маслом. 

Сформуйте слойки. На середину кожного квадратика покладіть начинку. Візьміть тісто за один кутик та прикладіть його до протилежного, далі притисніть до них третій кут та скріпіть всі відкриті місця.

Покладіть картопляні слойки на деко найдовшим рубцем донизу.  Змастіть збитим жовтком та присипте кунжутом.  Випікайте у розігрітій до 190 °C духовці протягом 20 хв.

Video: Как приготовить слойки из картошки

Смотрите рецепт отличных снеков из картошки, которые можно брать с собой на работу, на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити