Картопляний торт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

3_main

для коржів:

картопля (жовта) – 1,5 кг

цибуля ріпчаста – 1 шт.

олія – 40 мл

яйця – 2 шт.

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 2 г

для картопляного крему:

картопля (біла) – 1 кг

вершкове масло – 75 г

вершки (15%) – 80 мл

яйця – 2 шт.

чорний мелений перець – 2 г

сіль – 5 г

твердий сир – 200 г

для м‘ясного крему:

свинина (лопатка) – 600 г

цибуля ріпчаста – 100 г

болгарський перець – 120 г

олія – 40 мл

петрушка – 5 гілочок

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

червоний мелений перець – 2 г

вершкове масло – 100 г

мелений мускатний горіх – 4 г

для маринування реберець:

свинячі реберця – 300 г

помідори – 400 г

апельсин – 1 шт.

цибуля ріпчаста – 1 шт.

олія – 20 мл

соєвий соус – 80 мл

червоне сухе вино – 125 мл

червоний мелений перець – 3 г

чорний мелений перець – 3 г

сіль – 5 г

вершкове масло – 25 г

цукор – 16 г

крохмаль – 10 г

вода – 50 мл 

20160530_193037(1)

Натріть на терці картоплю разом із цибулею, додайте яйця, борошно, сіль та чорний мелений перець. Обсмажте коржі на сковороді з обох боків.

Для м‘ясного крему-паштету обсмажте дрібно порізану цибулю, свинячий фарш, подрібнений болгарський перець, петрушку та кріп. Додайте сіль, червоний та чорний мелений перець.

Обсмажену масу подрібніть у блендері разом із м‘яким вершковим маслом та мускатним горіхом.

Для картопляного крему відварену картоплю потовчіть. Додайте вершкове масло, вершки, жовтки, чорний мелений перець, сіль та перебийте блендером.

Приготуйте маринад для реберець. Подрібнені помідори протушкуйте на сковороді, перебийте блендером та змішайте із апельсиновим соком і дрібно порізаною цибулею.

Додайте соєвий соус, вино, червоний та чорний мелений перець, сіль. Маринуйте ребра у суміші 30 хв. Потім викладіть на деко та запікайте протягом 30 хв. за температури 180°C.

Готові реберця обсмажте на пательні у суміші вершкового масла та цукру. З маринаду приготуйте соус: додайте до нього крохмаль, доведіть до кипіння та трохи прогрійте на пательні.

Сформуйте торт. Промастіть картопляні коржі м’ясним паштетом. Змастіть боки та верх торту картопляним кремом, притрусіть натертим твердим сиром.

Зробіть оздоблення у вигляді квітів. У центр торту – поставте пірамідкою реберця. Подавайте із соусом.

Video: Как приготовить торт из картошки?

Смотрите рецепт гениального блюда для праздничного стола от Игоря Мисевича на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити