Кавовий пиріг з перловкою від Самвела Адамяна


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Самвел Адамян розповів, як приготувати соковитий, запашний та дуже ситний кавовий пиріг з перловкою та солоними огірочками.

Інгредієнти:

готова перлова каша – 2 склянки

борошно – 160 г

розпушувач – 1 ч. л.

сіль – 1/2 ч. л.

кава мелена – 1 ч. л.

цибуля – 2 шт.

солоні огірки – 3 шт.

олія – 4 ст. л.

вода – 100 мл

сметана – 1 ст. л.

яйця – 2 шт.

perlovka-dlya-pohudeniya-2

Приготування:

Приготуйте начинку.

Цибулю наріжте на кубики та обсмажте на сковороді з олією впродовж 3 хв. Солоні огірки натріть на тертці. Вичавте з них розсіл. Додайте огірки на сковороду до цибулі та перемішайте. Обсмажуйте впродовж 3 хвилин.

Додайте на сковороду варену перлову кашу без вершкового масла та перемішайте. Зніміть з вогню та охолодіть.

У піалі збийте яйця зі сметаною, вилийте в начинку і перемішайте.

Приготуйте тісто.

Залийте мелену каву окропом та охолодіть. Процідіть каву через марлю. Змішайте борошно, сіль і розпушувач. Додайте олію та перемішайте. Поступово влийте в тісто каву. Вимісіть.

На лист пергаменту викладіть тісто та розкачайте на пласт.

У центр пласта викладіть начинку та розрівняйте лопаткою.

Загніть краї тіста зверху на начинку. Пиріг разом з пергаментом перенесіть на деко. Випікайте в розігрітій до 200°C духовці впродовж 25 хвилин.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити