Казан-кебаб

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Grill

телятина (корейка) – 1,5 кг

свіже сало – 50 г

картопля – 5 шт.

лимон – 2 шт.

мінеральна вода з газом – 100 мл

цибуля – 5 шт.

петрушка – 5 гілочок

кріп – 5 гілочок

кінза – 5 гілочок

зіра – 12 г

коріандр мелений – 6 г

перець гострий червоний – 2 г

сіль – 20 г

Готуємо казан-кебаб:

1. Телятину наріжте великими кубиками. Змішайте сіль, мелений червоний перець, зіру та коріандр. Обваляйте м’ясо в спеціях.

2. Перетріть у пакеті подрібнену цибулю з сіллю, щоб виділився сік. Додайте цибулеву масу у миску до м’яса, перемішайте. Влийте газовану мінеральну воду, змішану з соком лимона, накрийте миску плівкою і залиште на 30 хв.

3. Наріжте кубиками сало та обсмажте в розігрітому казані до витоплення жиру. Очистіть картоплю і цілою відправте у казан. Дістаньте з маринаду м’ясо, ретельно обсушіть паперовими рушниками.

4. Прикладіть шматочки м’яса до стінок розпеченого казана. Накрийте казан кришкою. Запікайте 30 хв. Зніміть кришку казана, шматочки м’яса мають відпасти від стінок. Залиште страву смажитись на вогні ще на 10 хв., щоб випарувалася зайва волога.

5. Щоб замаринувати цибулю – наріжте її півкільцями та промийте у воді. Витисніть до цибулі сік лимона. Додайте мелений червоний перець, подрібнену петрушку, кріп та кінзу. Перемішайте та залиште на 5 хв.

6. М‘ясо разом з картоплею викладіть на блюдо, зверху покладіть замариновану цибулю.

Video: Как приготувати казан-кебаб?

Дивіться рецепт казан-кебаба на мангалі на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопляні трояндочки з пармезаном та свыжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти