Кільця з горіхами та «медальки» від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Якщо ви вже навчилися готувати класичне вівсяне печиво та печиво з маком й кунжутом, то саме час опанувати рецепт горіхових кілець від Алли Ковальчук.

Інгредієнти:

борошно – 400 г

цукор – 200 г

вершкове масло – 100 г

молоко – 75 мл

ванільний цукор – 1 ч. л.

сода – 1/2 ч. л.

сік лимону – 1/3 ч. л.

сіль – 2 г

яйце – 1 шт.

арахіс – 30 г

Приготування:

Вершкове масло кімнатної температури разом з цукром і ванільним цукром збийте міксером до однорідності. Яйце збийте виделкою. Додайте половину збитого яйця до збитого масла.

Додайте молоко та збивайте міксером ще впродовж 1 хвилини до кремоподібної консистенції.

Борошно змішайте з сіллю. Додайте половину цієї суміші до масляної та перемішайте.

Соду змішайте з соком лимона та додайте до масляної суміші.

Додайте до масла борошно, що залишилось, та перемішайте. Замісіть тісто та поставте в холодильник на 30 хвилин.

Дістаньте тісто та розкачайте його на пласт товщиною 1 см. Виріжте з пласта кружечки. З кружечків чаркою виріжте та відкладіть убік серединки. Зубочисткою зробіть на кружечках насічки.

На маленьких кружечках дном чарки зробіть візерунок. Соломинкою зробіть дірочки для стрічок.

Деко застеліть пергаментом. Викладіть на нього кільця та «медальки» на відстані 1 см одне від одного.

Змастіть випічку збитим яйцем, що залишилося. Ножем подрібніть арахіс та посипте ним кільця.

Випікайте ласощі впродовж 10-12 хвилин за температури 200°C.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити