Кільця з горіхами та «медальки» від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Якщо ви вже навчилися готувати класичне вівсяне печиво та печиво з маком й кунжутом, то саме час опанувати рецепт горіхових кілець від Алли Ковальчук.

Інгредієнти:

борошно – 400 г

цукор – 200 г

вершкове масло – 100 г

молоко – 75 мл

ванільний цукор – 1 ч. л.

сода – 1/2 ч. л.

сік лимону – 1/3 ч. л.

сіль – 2 г

яйце – 1 шт.

арахіс – 30 г

Приготування:

Вершкове масло кімнатної температури разом з цукром і ванільним цукром збийте міксером до однорідності. Яйце збийте виделкою. Додайте половину збитого яйця до збитого масла.

Додайте молоко та збивайте міксером ще впродовж 1 хвилини до кремоподібної консистенції.

Борошно змішайте з сіллю. Додайте половину цієї суміші до масляної та перемішайте.

Соду змішайте з соком лимона та додайте до масляної суміші.

Додайте до масла борошно, що залишилось, та перемішайте. Замісіть тісто та поставте в холодильник на 30 хвилин.

Дістаньте тісто та розкачайте його на пласт товщиною 1 см. Виріжте з пласта кружечки. З кружечків чаркою виріжте та відкладіть убік серединки. Зубочисткою зробіть на кружечках насічки.

На маленьких кружечках дном чарки зробіть візерунок. Соломинкою зробіть дірочки для стрічок.

Деко застеліть пергаментом. Викладіть на нього кільця та «медальки» на відстані 1 см одне від одного.

Змастіть випічку збитим яйцем, що залишилося. Ножем подрібніть арахіс та посипте ним кільця.

Випікайте ласощі впродовж 10-12 хвилин за температури 200°C.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо