Кільця з горіхами та «медальки» від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Якщо ви вже навчилися готувати класичне вівсяне печиво та печиво з маком й кунжутом, то саме час опанувати рецепт горіхових кілець від Алли Ковальчук.

Інгредієнти:

борошно – 400 г

цукор – 200 г

вершкове масло – 100 г

молоко – 75 мл

ванільний цукор – 1 ч. л.

сода – 1/2 ч. л.

сік лимону – 1/3 ч. л.

сіль – 2 г

яйце – 1 шт.

арахіс – 30 г

Приготування:

Вершкове масло кімнатної температури разом з цукром і ванільним цукром збийте міксером до однорідності. Яйце збийте виделкою. Додайте половину збитого яйця до збитого масла.

Додайте молоко та збивайте міксером ще впродовж 1 хвилини до кремоподібної консистенції.

Борошно змішайте з сіллю. Додайте половину цієї суміші до масляної та перемішайте.

Соду змішайте з соком лимона та додайте до масляної суміші.

Додайте до масла борошно, що залишилось, та перемішайте. Замісіть тісто та поставте в холодильник на 30 хвилин.

Дістаньте тісто та розкачайте його на пласт товщиною 1 см. Виріжте з пласта кружечки. З кружечків чаркою виріжте та відкладіть убік серединки. Зубочисткою зробіть на кружечках насічки.

На маленьких кружечках дном чарки зробіть візерунок. Соломинкою зробіть дірочки для стрічок.

Деко застеліть пергаментом. Викладіть на нього кільця та «медальки» на відстані 1 см одне від одного.

Змастіть випічку збитим яйцем, що залишилося. Ножем подрібніть арахіс та посипте ним кільця.

Випікайте ласощі впродовж 10-12 хвилин за температури 200°C.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити