Кіш з цибулею та курячим філе


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • цибуля червона – 2 шт.
  • куряче філе – 300 г
  • борошно – 240 г
  • вершки (33%) – 200 мл
  • яйця – 4 шт.
  • сир твердий (гауда) – 100 г
  • біле сухе вино – 100 мл
  • масло вершкове – 120 г
  • олія – 20 мл
  • сіль – 14 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • чебрець – 2 г
  • карі – 2 г
  • розмарин – 2 гілочки

Покроковий спосіб приготування

  1. Замісіть пісочне тісто. Для цього натріть на тертці холодне вершкове масло, змішайте з борошном. Додайте сіль і жовток. Вимісіть, оберніть плівкою і охолодіть впродовж 30 хв.
  2. Потім розкачайте тісто в пласт, перенесіть у форму, змащену вершковим маслом. Розподіліть тісто по формі, наколіть виделкою. Запечіть корж до напівготовності під вагою гороху впродовж 15 хвилин за температури 170°C.
  3. Приготуйте начинку. Прогрійте олію з розмарином. Приберіть гілочки розмарину, в олію – викладіть куряче філе, нарізане соломкою, обсмажте до білого кольору.
  4. Додайте сіль, перець, карі і чебрець. Ріпчасту і червону цибулю наріжте півкільцями, обсмажте разом з філе до м’якості. Додайте вино і протушкуйте.
  5. Яйця збийте з вершками і дрібкою солі. Додайте натертий сир і перемішайте. На корж викладіть начинку з цибулі та філе. Залийте вершково-сирною заправкою. Випікайте пиріг в розігрітій до 170°C духовці 20 хв.


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити