Консервований салат з капусти та рису від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

kvashenaya-kapusta-s-klyukvoy-na-zimu4

капуста – 600 г

помідори – 500 г

морква – 200 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

перець болгарський – 1 шт.

рис – 100 г 

олія – 50 мл

цукор – 25 г

сіль – 30 г

чорний мелений перець – 3 г

оцет столовий (9%) – 60 мл 

Нашаткуйте капусту, почистіть та наріжте смужками болгарський перець, натріть моркву. Цибулю наріжте чвертькільцями. З помідорів зніміть шкірку, наріжте кубиками.

Перемішайте овочі, додайте цукор, сіль та перець. Тушкуйте на пательні з олією 20 хвилин. Відваріть до напівготовності рис, додайте його до овочів. Тушкуйте ще 15 хвилин.

Простерилізуйте банки у духовці впродовж 15 хвилин за температури 100°C. До готового капустяного салату додайте оцет. Перекладіть у банки та закрутіть.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити