Консервований салат з капусти та рису від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

kvashenaya-kapusta-s-klyukvoy-na-zimu4

капуста – 600 г

помідори – 500 г

морква – 200 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

перець болгарський – 1 шт.

рис – 100 г 

олія – 50 мл

цукор – 25 г

сіль – 30 г

чорний мелений перець – 3 г

оцет столовий (9%) – 60 мл 

Нашаткуйте капусту, почистіть та наріжте смужками болгарський перець, натріть моркву. Цибулю наріжте чвертькільцями. З помідорів зніміть шкірку, наріжте кубиками.

Перемішайте овочі, додайте цукор, сіль та перець. Тушкуйте на пательні з олією 20 хвилин. Відваріть до напівготовності рис, додайте його до овочів. Тушкуйте ще 15 хвилин.

Простерилізуйте банки у духовці впродовж 15 хвилин за температури 100°C. До готового капустяного салату додайте оцет. Перекладіть у банки та закрутіть.

Video: Консервированный салат из капусты и риса от Аллы Ковальчук

Смотрите рецепт отличной закуски для нежданных гостей от Аллы Ковальчук на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша