Корона зі свинячої корейки з цибулевою начинкою і цибулевим соусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

20160912_133714

цибуля – 8 шт.

свиняча корейка – 16 реберець

бекон – 250 г

яблука – 4 шт.

селера – 4 стебла

часник – 3 зубчики

вершкове масло – 50 г

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 6 г

чебрець – 5 гілочок

розмарин – 5 гілочок

базилік – 5 гілочок

коньяк – 75 мл

для цибулевого соусу:

цибуля – 1 шт.

базилік – 3 гілочки

сметана (30 %) – 60 мл

олія – 20 мл

лимонний сік – 5 мл

мед – 12 г

чорний мелений перець – 3 г

сіль – 5 г

Кісточки реберець зачистіть від м’яса. У м’ясі між кожним реберцем зробіть надрізи. Змішайте нарізану кубиком цибулю, подрібнений часник, чебрець, розмарин, базилік, сіль та чорний мелений перець. Натріть сумішшю корейку. Накрийте плівкою і залиште маринуватися на 1,5 год.

Приберіть з корейки цибулю та спеції. З’єднайте частини корейки разом, сформувавши корону. Кулінарною ниткою обв’яжіть м’ясо по колу знизу і зверху біля кісточок. Стрічкою з фольги зафіксуйте м’ясну корону.

Кожне реберце оберніть фольгою. Запікайте 15 хв. за температури 250°C. Потім зменшіть температуру до 180°C і випікайте ще 1 год.

Для начинки – бекон, нарізаний соломкою, обсмажте на сухій сковороді до рум’яності. Викладіть на паперові рушники. Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте до прозорості на жирові з бекону.

Селеру очистіть і наріжте слайсами. Додайте до цибулі і обсмажте 10 хв. Яблука очистіть від шкірки і серцевини, розріжте на 8 частин, обсмажте на вершковому маслі, додайте коньяк. До цибулі і селери додайте обсмажений бекон і яблука. Перемішайте.

Дістаньте корону з духовки. Приберіть фольгу і нитку. Всередину корони викладіть начинку. Запечіть ще впродовж 15 хв. за температури 180°C.

Для соусу – обсмажену до м’якості цибулю подрібніть блендером разом зі сметаною, сіллю і перцем до однорідності. Додайте базилік, лимонний сік, мед і ще раз перетріть. Готову корону полийте коньяком і підпаліть. Подавайте разом з цибулевим соусом.

Video: Как приготовить свинину с луком?

Смотрите рецепт короны из корейки с луковой начинкой и луковым соусом на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)