Корона зі свинячої корейки з цибулевою начинкою і цибулевим соусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

20160912_133714

цибуля – 8 шт.

свиняча корейка – 16 реберець

бекон – 250 г

яблука – 4 шт.

селера – 4 стебла

часник – 3 зубчики

вершкове масло – 50 г

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 6 г

чебрець – 5 гілочок

розмарин – 5 гілочок

базилік – 5 гілочок

коньяк – 75 мл

для цибулевого соусу:

цибуля – 1 шт.

базилік – 3 гілочки

сметана (30 %) – 60 мл

олія – 20 мл

лимонний сік – 5 мл

мед – 12 г

чорний мелений перець – 3 г

сіль – 5 г

Кісточки реберець зачистіть від м’яса. У м’ясі між кожним реберцем зробіть надрізи. Змішайте нарізану кубиком цибулю, подрібнений часник, чебрець, розмарин, базилік, сіль та чорний мелений перець. Натріть сумішшю корейку. Накрийте плівкою і залиште маринуватися на 1,5 год.

Приберіть з корейки цибулю та спеції. З’єднайте частини корейки разом, сформувавши корону. Кулінарною ниткою обв’яжіть м’ясо по колу знизу і зверху біля кісточок. Стрічкою з фольги зафіксуйте м’ясну корону.

Кожне реберце оберніть фольгою. Запікайте 15 хв. за температури 250°C. Потім зменшіть температуру до 180°C і випікайте ще 1 год.

Для начинки – бекон, нарізаний соломкою, обсмажте на сухій сковороді до рум’яності. Викладіть на паперові рушники. Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте до прозорості на жирові з бекону.

Селеру очистіть і наріжте слайсами. Додайте до цибулі і обсмажте 10 хв. Яблука очистіть від шкірки і серцевини, розріжте на 8 частин, обсмажте на вершковому маслі, додайте коньяк. До цибулі і селери додайте обсмажений бекон і яблука. Перемішайте.

Дістаньте корону з духовки. Приберіть фольгу і нитку. Всередину корони викладіть начинку. Запечіть ще впродовж 15 хв. за температури 180°C.

Для соусу – обсмажену до м’якості цибулю подрібніть блендером разом зі сметаною, сіллю і перцем до однорідності. Додайте базилік, лимонний сік, мед і ще раз перетріть. Готову корону полийте коньяком і підпаліть. Подавайте разом з цибулевим соусом.

Video: Как приготовить свинину с луком?

Смотрите рецепт короны из корейки с луковой начинкой и луковым соусом на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю
рецепты канапе на новый год, как приготовить канапе на новый год, новогодние рецепты канапе, канапе с ананасом курицей и апельсинами, блинные канапе с муссом из семги, канапе с брынзой и огурцом, канапе с креветками, канапе с яйцом и семгой
Канапе — рецепти на Новий рік