Ковбаса в чашці

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ковбаса в чашці

яловичина (лопатка) — 500 г

молоко (2,5%) — 375 мл

яйця — 1 шт.

крохмаль — 60 г

манна крупа — 25 г

часник — 3 зубчики

сіль — 10 г

цукор — 4 г

чорний мелений перець — 2 г

мелений коріандр — 1,5 г

мелений кардамон — 1 г

мелений мускатний горіх — 1 г

олія — 20 мл

Наріжте яловичину шматочками та подрібніть блендером на однорідний фарш. Частинами влийте молоко. Додайте яйце, крохмаль, манну крупу, сіль, цукор, чорний мелений перець, мелений коріандр, кардамон, мускатний горіх та часник. Збийте до консистенції густої сметани.

Вистеліть на дно каструлі рушник, залийте водою та нагрійте до 50°C. Викладіть фарш у змащені олією чашки (250 мл), не доходячи до верху 2 см. Постукайте ними об стіл, щоб вийшло зайве повітря. Накрийте плівкою.

Занурте чашки у каструлю з нагрітою водою. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою, варіть ковбасу 40 хв.

Video: Как приготовить колбасу в чашке?

Смотрите рецепт вкусной и сытной колбасы в чашке на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром