Ковбаса в чашці

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ковбаса в чашці

яловичина (лопатка) — 500 г

молоко (2,5%) — 375 мл

яйця — 1 шт.

крохмаль — 60 г

манна крупа — 25 г

часник — 3 зубчики

сіль — 10 г

цукор — 4 г

чорний мелений перець — 2 г

мелений коріандр — 1,5 г

мелений кардамон — 1 г

мелений мускатний горіх — 1 г

олія — 20 мл

Наріжте яловичину шматочками та подрібніть блендером на однорідний фарш. Частинами влийте молоко. Додайте яйце, крохмаль, манну крупу, сіль, цукор, чорний мелений перець, мелений коріандр, кардамон, мускатний горіх та часник. Збийте до консистенції густої сметани.

Вистеліть на дно каструлі рушник, залийте водою та нагрійте до 50°C. Викладіть фарш у змащені олією чашки (250 мл), не доходячи до верху 2 см. Постукайте ними об стіл, щоб вийшло зайве повітря. Накрийте плівкою.

Занурте чашки у каструлю з нагрітою водою. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою, варіть ковбасу 40 хв.

Video: Как приготовить колбасу в чашке?

Смотрите рецепт вкусной и сытной колбасы в чашке на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)