Крупеник від Самвела Адамяна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

0255c4a8ad64005772d072728c329beb

гречка – 300 г

сир (15%) – 300 г

молоко (2,5%) – 750 мл

яйця – 2 шт.

вершкове масло – 60 г

цукор – 75 г

сіль – 3 г

ванільний цукор – 4 г

Відваріть гречку в молоці з цукром та сіллю впродовж 15 хвилин. Сир подрібніть у блендері. Яйця збийте з цукром, додайте ванільний цукор. Змішайте гречку, сир і збиті яйця.

Форму застеліть пергаментом і змастіть маслом. Вилийте гречану масу, розкладіть зверху шматочки масла. Випікайте крупеник у розігрітій до 200°C духовці впродовж 30 хвилин.

Video: Как приготовить крупеник из гречки?

Смотрите рецепт пирога из гречки от Самвела Адамяна на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)