Кучмачі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

кучмачі (1)

курячі сердечка – 300 г

курячі шлуночки – 300 г

куряча печінка – 300 г

цибуля ріпчаста – 2 шт.

часник – 4 зубчики

перець чилі – 1 шт.

барбарис сушений – 6 г

хмелі-сунелі – 4 г

коріандр горошком – 6 шт.

чорний перець горошком – 8 шт.

червоне сухе вино – 120 мл

олія – 100 мл

сіль – 12 г

чорний мелений перець – 3 г

для подачі:

червона цибуля – 1 шт.

кінза – 20 гілочок

гранат – 1 шт.

З потрушків зріжте плівки та зайвий жир. Сердечка розріжте навпіл, шлуночки і печінку – на 4 частини.

Шлуночки з сердечками обсмажте на розігрітій олії 5 хвилин. Посоліть, поперчіть і додайте вино. Перемішайте. Потім влийте півсклянки води і тушкуйте на малому вогні 30 хвилин.

Цибулю наріжте чвертькільцями і обсмажте до прозорості. Додайте до цибулі печінку, обсмажте 3 хвилини.

Перець чилі поріжте маленькими кубиками. У ступці розітріть часник, перець чилі, барбарис, коріандр, чорний перець горошком і сіль. Додайте до спецій вино.

До обсмаженої печінки викладіть сердечка і шлуночки, додайте суміш спецій з вином та хмелі-сунелі. Перемішайте і обсмажте на сильному вогні 5 хвилин.

Для подачі червону цибулину наріжте соломкою. Листочки кінзи подрібніть і змішайте з цибулею. Додайте олію. Готові кучмачі прикрасьте заправленою цибулею та зернами гранату.

Video: Как приготовить кучмачи?

Смотрите рецепт экзотического блюда кучмачи из куриных потрохов на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму