курячі сердечка – 300 г
курячі шлуночки – 300 г
куряча печінка – 300 г
цибуля ріпчаста – 2 шт.
часник – 4 зубчики
перець чилі – 1 шт.
барбарис сушений – 6 г
хмелі-сунелі – 4 г
коріандр горошком – 6 шт.
чорний перець горошком – 8 шт.
червоне сухе вино – 120 мл
олія – 100 мл
сіль – 12 г
чорний мелений перець – 3 г
для подачі:
червона цибуля – 1 шт.
кінза – 20 гілочок
гранат – 1 шт.
З потрушків зріжте плівки та зайвий жир. Сердечка розріжте навпіл, шлуночки і печінку – на 4 частини.
Шлуночки з сердечками обсмажте на розігрітій олії 5 хвилин. Посоліть, поперчіть і додайте вино. Перемішайте. Потім влийте півсклянки води і тушкуйте на малому вогні 30 хвилин.
Цибулю наріжте чвертькільцями і обсмажте до прозорості. Додайте до цибулі печінку, обсмажте 3 хвилини.
Перець чилі поріжте маленькими кубиками. У ступці розітріть часник, перець чилі, барбарис, коріандр, чорний перець горошком і сіль. Додайте до спецій вино.
До обсмаженої печінки викладіть сердечка і шлуночки, додайте суміш спецій з вином та хмелі-сунелі. Перемішайте і обсмажте на сильному вогні 5 хвилин.
Для подачі червону цибулину наріжте соломкою. Листочки кінзи подрібніть і змішайте з цибулею. Додайте олію. Готові кучмачі прикрасьте заправленою цибулею та зернами гранату.