Кучмачі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

кучмачі (1)

курячі сердечка – 300 г

курячі шлуночки – 300 г

куряча печінка – 300 г

цибуля ріпчаста – 2 шт.

часник – 4 зубчики

перець чилі – 1 шт.

барбарис сушений – 6 г

хмелі-сунелі – 4 г

коріандр горошком – 6 шт.

чорний перець горошком – 8 шт.

червоне сухе вино – 120 мл

олія – 100 мл

сіль – 12 г

чорний мелений перець – 3 г

для подачі:

червона цибуля – 1 шт.

кінза – 20 гілочок

гранат – 1 шт.

З потрушків зріжте плівки та зайвий жир. Сердечка розріжте навпіл, шлуночки і печінку – на 4 частини.

Шлуночки з сердечками обсмажте на розігрітій олії 5 хвилин. Посоліть, поперчіть і додайте вино. Перемішайте. Потім влийте півсклянки води і тушкуйте на малому вогні 30 хвилин.

Цибулю наріжте чвертькільцями і обсмажте до прозорості. Додайте до цибулі печінку, обсмажте 3 хвилини.

Перець чилі поріжте маленькими кубиками. У ступці розітріть часник, перець чилі, барбарис, коріандр, чорний перець горошком і сіль. Додайте до спецій вино.

До обсмаженої печінки викладіть сердечка і шлуночки, додайте суміш спецій з вином та хмелі-сунелі. Перемішайте і обсмажте на сильному вогні 5 хвилин.

Для подачі червону цибулину наріжте соломкою. Листочки кінзи подрібніть і змішайте з цибулею. Додайте олію. Готові кучмачі прикрасьте заправленою цибулею та зернами гранату.

Video: Как приготовить кучмачи?

Смотрите рецепт экзотического блюда кучмачи из куриных потрохов на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею