Куряча бастурма


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

maxresdefault

куряче філе – 500 г (2 шт.)

вино червоне напівсухе – 50 мл

паприка солодка мелена — 60 г

гострий червоний мелений перець — 0,5 г

чебрець – 2 г

розмарин – 4 г

часник – 1 зубчик

перець чорний мелений – 5 г  

мелене лаврове листя – 1 г

сіль – 160 г

Відріжте від філе зайві виступи, надаючи йому цілісності. Приготуйте суміш для засолювання. Додайте до солі мелений лавровий лист, чебрець і  розмарин, видавіть часник. Перемішайте.

Добре натріть м’ясо сумішшю. Викладіть суміш спецій на харчову плівку. Зверху викладіть філе, обліпіть його спеціями та загорніть у плівку. Поставте в холодильник на 1 добу.

Промийте філе та обсушіть. Викладіть філе у суміш паприки, червоного меленого перцю, чорного меленого перцю, чебрецю, розмарину і вина. Ретельно натріть м’ясо кашкою і загорніть у марлю.

Протягніть за допомогою голки кулінарну нитку через найтовстіше місце філе, відступаючи від краю 1,5 см. Обидва кінці нитки зв’яжіть між собою, щоб вийшла петля. Підвісьте бастурму в провітрюваному місці на 3 доби.

Video: Как приготовить бастурму из курицы?

Смотрите рецепт отличной закуски к пиву от Сергея Калинина на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити