Курячі мішечки з рисом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

курячі мішечки з рисом

рис — 180 г

курячі ніжки — 4 шт.

цибуля — 1 шт.

часник — 2 зубчики

вершки 15% — 60 мл

мелений мускатний горіх — 2 г

петрушка — 3 гілочки

сіль — 20 г

чорний мелений перець — 8 г

паприка — 8 г

олія — 40 мл

Приготуйте начинку. Відваріть рис впродовж 15 хв. Обсмажте до прозорості цибулю, нарізану кубиком 2 на 3 мм, та подрібнений часник. Дрібно наріжте петрушку.

Змішайте рис, петрушку, цибулю з часником та додайте вершки. Посоліть, поперчіть, приправте начинку меленим мускатним горіхом.

Відділіть м‘ясо курячих ніжок від кісток. Відбийте його молоточком до товщини 1 см. Кожен шматок м‘яса присипте спеціями: сіллю, чорним меленим перцем та паприкою.

Сформуйте мішечки: викладіть на м‘ясні заготовки по 2 ст. л. начинки, зберіть докупи краї м‘яса і скріпіть їх кулінарною ниткою. Огорніть мішечки фольгою та викладіть на деко. Випікайте за температури 180 °C впродовж 30 хв. За 10 хв. до готовності розкрийте фольгу, щоб зверху утворилася золотава скоринка.

Video: Как приготовить куриные мешочки с рисом?

Смотрите рецепт отличной закуски - куриных мешочков с рисом - на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити