Курячі сердечка від Сергія Калініна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

М’які ніжні м’ясні шматочки з особливим пікантним присмаком у ароматному вершковому соусі – вони просто тануть у роті. Варто спробувати один – і зупинитися несила. Сергій Калінін розповів, як приготувати курячі сердечка у сметані.

Інгредієнти:

курячі сердечка – 1 кг

цибуля – 1 шт.

морква – 1 шт.

борошно – 50 г

сметана – 60 мл

молоко – 35 мл

олія – 60 мл

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 2,5 г

serdechki-v-lukovom-souse

Приготування:

Із сердечок зніміть плівку, зріжте судини, жир, видаліть кров та промийте їх.

Відваріть сердечка в підсоленій воді впродовж 5 хвилин. Потім злийте окріп та обсмажте сердечка впродовж 5 хвилин на олії на сильному вогні. Зменште вогонь до мінімуму, додайте борошно та обсмажте серця ще хвилину.

Змішайте сметану, молоко та вилийте молочну суміш до сердечок. Посоліть та поперчіть їх. Накрийте кришкою і тушкуйте впродовж 5 хвилин.

Цибулю наріжте на півкільця, а моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі впродовж 5 хвилин на олії.

Додайте обсмажені овочі до сердечок у сметані, перемішайте, накрийте кришкою, зніміть з вогню і залиште на 5 хвилин.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки