Курячий паштетний рулет від Аллі Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати паштети зі свинини та яловичини. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилась рецептом не менш смачного курячого паштетного рулету.

Інгредієнти:

куряча грудинка – 400 г

печериці – 100 г

апельсини – 1 шт.

вершки (20%) – 60 мл

коньяк – 1 ст. л.

сіль – ½ ч. л.

перець – ½ ч. л.

Приготування:

Печериці розріжте на 4 частини. Куряче філе двічі пропустіть через дрібну решітку м’ясорубки. Зніміть цедру з половини апельсина та змішайте з фаршем.

Додайте до нього коньяк, вершки, сіль, перець і все добре вимісіть. Лист пергаменту змастіть вершковим маслом та викладіть на нього шар фаршу.

З одного боку фаршу смугою розподіліть гриби та сформуйте рулет. Загорніть його в пергамент, а потім – у фольгу. Викладіть рулет на деко. Запікайте у духовці впродовж  30 хв. за температури 170 °C.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо