Курячий паштетний рулет від Аллі Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати паштети зі свинини та яловичини. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилась рецептом не менш смачного курячого паштетного рулету.

Інгредієнти:

куряча грудинка – 400 г

печериці – 100 г

апельсини – 1 шт.

вершки (20%) – 60 мл

коньяк – 1 ст. л.

сіль – ½ ч. л.

перець – ½ ч. л.

Приготування:

Печериці розріжте на 4 частини. Куряче філе двічі пропустіть через дрібну решітку м’ясорубки. Зніміть цедру з половини апельсина та змішайте з фаршем.

Додайте до нього коньяк, вершки, сіль, перець і все добре вимісіть. Лист пергаменту змастіть вершковим маслом та викладіть на нього шар фаршу.

З одного боку фаршу смугою розподіліть гриби та сформуйте рулет. Загорніть його в пергамент, а потім – у фольгу. Викладіть рулет на деко. Запікайте у духовці впродовж  30 хв. за температури 170 °C.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)