Квасоляне печиво

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

201005beanpureecookies1

квасоля (біла) – 150 г

яблуко (зелене) – 1 шт.

сир (9%) – 150 г

яйця – 1 шт.

борошно – 160 г

цукор – 100 г

крохмаль (кукурудзяний) – 30 г

розпушувач – 5 г

ванільний цукор – 8 г

волоські горіхи – 75 г

сіль – 2 г

Відварену квасолю перетріть на пюре разом з печеним яблуком без шкірки, сиром, яйцем та цукром. Окремо змішайте борошно, кукурудзяний крохмаль, розпушувач, сіль, подрібнені волоські горіхи. Поступово введіть суху суміш у вологу масу.

Готове тісто викладіть порціями на деко та притрусіть подрібненими горіхами. Випікайте 15 хв. за температури 180°C.

Video: Как приготовить фасолевое печенье?

Смотрите рецепт фасолевого печенья на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо