Квасоляне печиво

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

201005beanpureecookies1

квасоля (біла) – 150 г

яблуко (зелене) – 1 шт.

сир (9%) – 150 г

яйця – 1 шт.

борошно – 160 г

цукор – 100 г

крохмаль (кукурудзяний) – 30 г

розпушувач – 5 г

ванільний цукор – 8 г

волоські горіхи – 75 г

сіль – 2 г

Відварену квасолю перетріть на пюре разом з печеним яблуком без шкірки, сиром, яйцем та цукром. Окремо змішайте борошно, кукурудзяний крохмаль, розпушувач, сіль, подрібнені волоські горіхи. Поступово введіть суху суміш у вологу масу.

Готове тісто викладіть порціями на деко та притрусіть подрібненими горіхами. Випікайте 15 хв. за температури 180°C.

Video: Как приготовить фасолевое печенье?

Смотрите рецепт фасолевого печенья на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму