Ледача ачма

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

lenivaya_achma_v_multivarke-238257

вірменський лаваш – 1 шт.

твердий сир «гауда» – 500 г

яйця – 2 шт.

кефір (2,5 %) – 400 мл

вершкове масло – 20 г

кріп – 3 гілочки

петрушка – 3 гілочки

часник – 2 зубчики

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 1 г

Сир натріть на крупну терку. Поріжте зелень та додайте до сиру. Для заливки – збийте яйця, додайте кефір, часник, сіль та перець.

Лаваш розріжте навпіл на квадрати. Покладіть один квадрат у змащену маслом форму краями назовні. Вилийте частину заливки, викладіть половину натертого сиру із зеленню.

Зверху покладіть другу частину лаваша, полийте заливкою та викладіть сир, що залишився. Загорніть куточки лаваша у центр форми і полийте залишками заливки. Випікайте ачму за температури 180°C впродовж 20 хвилин.

Video: Как приготовить ленивую ачму?

Нет времени возиться с готовкой - попробуйте рецепт ленивой ачмы от кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишняк, вишняк рецепт, вишняк рецепт приготовления, как приготовить вишняк, состав вишняка
Вишняк
варенье в мультиварке
Варення в мультиварці: 3 рецепта