Ледачий рис

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ленивій рис

рис (пропарений) – 240 г

кукурудза (заморожена) – 60 г

зелений горошок (заморожений) – 60 г

цибуля – 1 шт.

часник – 1 зубчик

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

коріандр – 1 г

олія – 20 мл

вершкове масло – 40 г

зелений чай з жасмином – 3 г 

У змащену маслом форму шарами викладіть обсмажену цибулю та часник, рис, кукурудзу, зелений горошок. Посипте сіллю, чорним меленим перцем та коріандром.

Залийте зеленим чаєм з жасмином в пропорції 1 до 2. Зверху покладіть кілька слайсів вершкового масла. Накрийте фольгою і випікайте 25 хв. в розігрітій до 180°C духовці. За 10 хв. до готовності зніміть фольгу.

Video: Как приготовить ленивый рис?

Смотрите рецепт отличного гарнира на каждый день на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо