Як приготувати ліниві вареники
Інгредієнти:
- кисломолочний сир – 600 г;
- вершкове масло – 110 г;
- яйця – 3 шт .;
- борошно – 225 г;
- сіль – ½ ч. л .;
- цукор – 1 ст. л.
Спосіб приготування
- Перетріть кисломолочний сир. Змішайте його з розм’якшеним вершковим маслом.
- Збийте яйця з цукром до однорідності.
- Змішайте збиті яйця з сирною масою. Додайте борошно та замісіть тісто.
- Із тіста сформуйте вареники трьох видів: у формі ромбів, медальйонів і спіралі.
- Вершкове масло розтопіть у духовці.
- Відваріть вареники в підсоленому окропі на маленькому вогні протягом 5 хвилин.
- Готові вареники викладіть в миску, полийте прозорою частиною топленого вершкового масла.
ГОТУЄМО З НАМИ
Ліниві вареники з манкою
Більше рецептів до святкового столу читайте тут: Старий Новий рік 2019