Ліверна ковбаса від Сергія Калініна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Поєднання курячої грудочки та печінки, ніжної морквини та смаженої цибульки – Сергій Калінін навчив готувати улюблену з дитинства ліверну ковбасу.

Інгредієнти:

куряча печінка – 1 кг

куряча грудинка – 1 шт.

цибуля – 3 шт.

морква – 1 шт.

яйця- 5 шт.

желатин – 30 г

мускатний горіх – 5 г

базилік – 3 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 5 г

лаврове листя – 2 шт.

74239634_73796619_33

Приготування:

Відваріть цілу морквину та курячу грудинку впродовж 20 хвилин з лавровим листям.

Окремо відваріть курячу печінку впродовж 15 хвилин. Цибулю наріжте на кубики та обсмажте на олії.

Курячу грудинку, печінку та моркву пропустіть 2 рази через м’ясорубку з дрібною решіткою.

Обсмажену цибулю пропустіть 1 раз.

Додайте до суміші базилік, мускатний горіх, мелений перець, сіль і все добре перемішайте.

Додайте яйця і знову перемішайте масу.

Розчиніть желатин у бульйоні. Додайте до фаршу желатинову суміш та перемішайте. Поставте фарш у холодильник на 30 хвилин.

За допомогою харчової плівки сформуйте ковбаски. Відваріть їх упродовж 45 хвилин. Готову ковбасу покладіть у крижану воду.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму