Ліверна ковбаса від Сергія Калініна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Поєднання курячої грудочки та печінки, ніжної морквини та смаженої цибульки – Сергій Калінін навчив готувати улюблену з дитинства ліверну ковбасу.

Інгредієнти:

куряча печінка – 1 кг

куряча грудинка – 1 шт.

цибуля – 3 шт.

морква – 1 шт.

яйця- 5 шт.

желатин – 30 г

мускатний горіх – 5 г

базилік – 3 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 5 г

лаврове листя – 2 шт.

74239634_73796619_33

Приготування:

Відваріть цілу морквину та курячу грудинку впродовж 20 хвилин з лавровим листям.

Окремо відваріть курячу печінку впродовж 15 хвилин. Цибулю наріжте на кубики та обсмажте на олії.

Курячу грудинку, печінку та моркву пропустіть 2 рази через м’ясорубку з дрібною решіткою.

Обсмажену цибулю пропустіть 1 раз.

Додайте до суміші базилік, мускатний горіх, мелений перець, сіль і все добре перемішайте.

Додайте яйця і знову перемішайте масу.

Розчиніть желатин у бульйоні. Додайте до фаршу желатинову суміш та перемішайте. Поставте фарш у холодильник на 30 хвилин.

За допомогою харчової плівки сформуйте ковбаски. Відваріть їх упродовж 45 хвилин. Готову ковбасу покладіть у крижану воду.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)