М’ясний перекладинець

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

м'ясний перекладинець

яловичина (лопатка) — 500 г

яловичина (ошийок) — 200 г

кріп — 5 гілочок

петрушка — 5 гілочок

зелена цибуля — 3 стебла

вершкове масло — 30 г

паприка — 3,5 г

часник — 1 зубчик

сіль — 10 г

чорний мелений перець — 2 г

олія — 20 мл

Наріжте м’ясо слайсами, відбийте, посоліть та поперчіть. Для начинки – змішайте подрібнені кріп, петрушку та зелену цибулю, пропущений через прес часник, паприку, м’яке вершкове масло та сіль.

Сформуйте м’ясну кулю за принципом качана капусти: перекладайте почергово шматочки лопатки та ошийка, промащуючи їх начинкою.

Зверху змастіть перекладинець олією, загорніть у фольгу та відправте у духовку на 1 год. за температури 200°C. За 15 хв. до готовності приберіть фольгу.

Video: Как приготовить мясной перекладинец?

Смотрите рецепт сытного мясного перекладинца на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму