М’ясний перекладинець

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

м'ясний перекладинець

яловичина (лопатка) — 500 г

яловичина (ошийок) — 200 г

кріп — 5 гілочок

петрушка — 5 гілочок

зелена цибуля — 3 стебла

вершкове масло — 30 г

паприка — 3,5 г

часник — 1 зубчик

сіль — 10 г

чорний мелений перець — 2 г

олія — 20 мл

Наріжте м’ясо слайсами, відбийте, посоліть та поперчіть. Для начинки – змішайте подрібнені кріп, петрушку та зелену цибулю, пропущений через прес часник, паприку, м’яке вершкове масло та сіль.

Сформуйте м’ясну кулю за принципом качана капусти: перекладайте почергово шматочки лопатки та ошийка, промащуючи їх начинкою.

Зверху змастіть перекладинець олією, загорніть у фольгу та відправте у духовку на 1 год. за температури 200°C. За 15 хв. до готовності приберіть фольгу.

Video: Как приготовить мясной перекладинец?

Смотрите рецепт сытного мясного перекладинца на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак