М’ясний перекладинець

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

м'ясний перекладинець

яловичина (лопатка) — 500 г

яловичина (ошийок) — 200 г

кріп — 5 гілочок

петрушка — 5 гілочок

зелена цибуля — 3 стебла

вершкове масло — 30 г

паприка — 3,5 г

часник — 1 зубчик

сіль — 10 г

чорний мелений перець — 2 г

олія — 20 мл

Наріжте м’ясо слайсами, відбийте, посоліть та поперчіть. Для начинки – змішайте подрібнені кріп, петрушку та зелену цибулю, пропущений через прес часник, паприку, м’яке вершкове масло та сіль.

Сформуйте м’ясну кулю за принципом качана капусти: перекладайте почергово шматочки лопатки та ошийка, промащуючи їх начинкою.

Зверху змастіть перекладинець олією, загорніть у фольгу та відправте у духовку на 1 год. за температури 200°C. За 15 хв. до готовності приберіть фольгу.

Video: Как приготовить мясной перекладинец?

Смотрите рецепт сытного мясного перекладинца на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рулетні тістечка від Лізи Глинської
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?
Рецепт: відкритий грибний пиріг
Ліниві вареники
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці