Meat Loaf

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Meat-Loaf

вівсяні пластівці («геркулес») – 250 г

яловичина (лопатка) – 250 г

свинина (лопатка) – 250 г

куряче філе – 300 г

бекон – 100 г

яйця – 2 шт.

цибуля – 1 шт.

часник – 1 зубчик

олія – 60 мл

свиняча сітка – 40 см

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

червоний мелений перець – 1 г

паприка – 3 г

чебрець – 3 г

Подрібніть цибулю та часник, обсмажте до прозорості. Куряче філе, свинину і яловичину перекрутіть через м’ясорубку. Змішайте фарш з обсмаженою цибулю та часником, яйцями, вівсяними пластівцями, сіллю, перцем і чебрецем. Залиште на 15 хв.

На свинячу сітку викладіть смужки бекону. Зверху розподіліть фарш. Змастіть  олією з червоним меленим перцем та паприкою. Загорніть в рулет. Змастіть пряною олією та запікайте 45 хв. за температури 180°C.

Video: Как приготовить Meat Loaf?

Смотрите рецепт шикарного мясного рулета Meat Loaf на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
3 рецепта страв зі свинини і телятини на будь-який смак
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки