Meat Loaf

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Meat-Loaf

вівсяні пластівці («геркулес») – 250 г

яловичина (лопатка) – 250 г

свинина (лопатка) – 250 г

куряче філе – 300 г

бекон – 100 г

яйця – 2 шт.

цибуля – 1 шт.

часник – 1 зубчик

олія – 60 мл

свиняча сітка – 40 см

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

червоний мелений перець – 1 г

паприка – 3 г

чебрець – 3 г

Подрібніть цибулю та часник, обсмажте до прозорості. Куряче філе, свинину і яловичину перекрутіть через м’ясорубку. Змішайте фарш з обсмаженою цибулю та часником, яйцями, вівсяними пластівцями, сіллю, перцем і чебрецем. Залиште на 15 хв.

На свинячу сітку викладіть смужки бекону. Зверху розподіліть фарш. Змастіть  олією з червоним меленим перцем та паприкою. Загорніть в рулет. Змастіть пряною олією та запікайте 45 хв. за температури 180°C.

Video: Как приготовить Meat Loaf?

Смотрите рецепт шикарного мясного рулета Meat Loaf на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму