вівсяні пластівці («геркулес») – 250 г
яловичина (лопатка) – 250 г
свинина (лопатка) – 250 г
куряче філе – 300 г
бекон – 100 г
яйця – 2 шт.
цибуля – 1 шт.
часник – 1 зубчик
олія – 60 мл
свиняча сітка – 40 см
сіль – 5 г
чорний мелений перець – 3 г
червоний мелений перець – 1 г
паприка – 3 г
чебрець – 3 г
Подрібніть цибулю та часник, обсмажте до прозорості. Куряче філе, свинину і яловичину перекрутіть через м’ясорубку. Змішайте фарш з обсмаженою цибулю та часником, яйцями, вівсяними пластівцями, сіллю, перцем і чебрецем. Залиште на 15 хв.
На свинячу сітку викладіть смужки бекону. Зверху розподіліть фарш. Змастіть олією з червоним меленим перцем та паприкою. Загорніть в рулет. Змастіть пряною олією та запікайте 45 хв. за температури 180°C.