Медові кульки від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати шоколадну та сирну ковбасу на десерт. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом смачнючих медових кульок.

Інгредієнти:

домашнє печиво – 200 г

фініки – 50 г

волоські горіхи (смажені)– 100 г

родзинки – 50 г

насіння соняшника (очищене смажене) – 50 г

банани – 1 шт.

мед – 150 г

вода – 2-3 ст. л.

кокосова стружка – 2-3 ст. л.

medovie-shariki

Приготування:

Домашнє пісочне печиво подрібніть на крихти. Вийміть кісточки з фініків. Потім їх разом з горіхами, родзинками, насінням соняшника та очищеним бананом пропустіть через м’ясорубку.

Додайте до маси пісочні крихти, мед і все ретельно перемішайте. Сформуйте з отриманої маси невеликі кульки та обкачайте їх у кокосовій стружці.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо