Медові кульки від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати шоколадну та сирну ковбасу на десерт. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом смачнючих медових кульок.

Інгредієнти:

домашнє печиво – 200 г

фініки – 50 г

волоські горіхи (смажені)– 100 г

родзинки – 50 г

насіння соняшника (очищене смажене) – 50 г

банани – 1 шт.

мед – 150 г

вода – 2-3 ст. л.

кокосова стружка – 2-3 ст. л.

medovie-shariki

Приготування:

Домашнє пісочне печиво подрібніть на крихти. Вийміть кісточки з фініків. Потім їх разом з горіхами, родзинками, насінням соняшника та очищеним бананом пропустіть через м’ясорубку.

Додайте до маси пісочні крихти, мед і все ретельно перемішайте. Сформуйте з отриманої маси невеликі кульки та обкачайте їх у кокосовій стружці.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити