Медові кульки від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати шоколадну та сирну ковбасу на десерт. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом смачнючих медових кульок.

Інгредієнти:

домашнє печиво – 200 г

фініки – 50 г

волоські горіхи (смажені)– 100 г

родзинки – 50 г

насіння соняшника (очищене смажене) – 50 г

банани – 1 шт.

мед – 150 г

вода – 2-3 ст. л.

кокосова стружка – 2-3 ст. л.

medovie-shariki

Приготування:

Домашнє пісочне печиво подрібніть на крихти. Вийміть кісточки з фініків. Потім їх разом з горіхами, родзинками, насінням соняшника та очищеним бананом пропустіть через м’ясорубку.

Додайте до маси пісочні крихти, мед і все ретельно перемішайте. Сформуйте з отриманої маси невеликі кульки та обкачайте їх у кокосовій стружці.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
3 рецепта страв зі свинини і телятини на будь-який смак
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки