Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати шоколадну та сирну ковбасу на десерт. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом смачнючих медових кульок.
Інгредієнти:
домашнє печиво – 200 г
фініки – 50 г
волоські горіхи (смажені)– 100 г
родзинки – 50 г
насіння соняшника (очищене смажене) – 50 г
банани – 1 шт.
мед – 150 г
вода – 2-3 ст. л.
кокосова стружка – 2-3 ст. л.
Приготування:
Домашнє пісочне печиво подрібніть на крихти. Вийміть кісточки з фініків. Потім їх разом з горіхами, родзинками, насінням соняшника та очищеним бананом пропустіть через м’ясорубку.
Додайте до маси пісочні крихти, мед і все ретельно перемішайте. Сформуйте з отриманої маси невеликі кульки та обкачайте їх у кокосовій стружці.