Міні-піци з цибулею


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

f74238e3b5a9e20a67a0899626166d5b_fitted_612x412

ріпчаста цибуля – 4 шт.

помідори – 3 шт.

часник – 1 зубчик

борошно – 250 г

вода – 100 мл

моцарелла – 100 г

печериці – 50 г

оливки – 10 шт.

соняшникова олія – 70 мл

вершкове масло – 20 г

оливкова олія – 40 мл

сухі дріжджі – 4 г

цукор – 16 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 4 г

білий мелений перець – 3 г

свіжий базилік – 2 гілочки

орегано (сухий) – 3 г

Замісіть тісто. Борошно змішайте з сіллю. Дріжджі розведіть у теплій воді з цукром, частинами влийте їх в борошно. Додайте олію. Місіть до еластичності. Залиште тісто підходити під рушником на 30 хв.

Для соусу – помідори натріть на тертці і перетріть через сито. Наріжте цибулю, подрібніть часник, обсмажте на суміші олії та вершкового масла. Додайте томатне пюре, цукор та чорний мелений перець, проваріть до загущення.

Цибулю наріжте кружечками, обсмажте на олії з двох боків. Моцареллу, печериці та оливки наріжте слайсами. Тісто для піци розділить на 8 частин. Кожну частину сформуйте в коржик. Викладіть їх на деко з пергаментом і змастіть соусом.

У центр кожної піци покладіть по кружечку обсмаженої цибулі. Присипте сіллю, сумішшю білого і чорного перцю. На цибулю викладіть слайси печериць, оливок та моцарелли.

Прикрасьте листочками базиліку, полийте оливковою олією та посипте орегано. Випікайте у розігрітій до 180°C духовці 15 хв.

Video: Как приготовить луковую пиццу?

Смотрите рецепт луковой пиццы от Аллы Ковальчук на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити