Млинці-вузлики від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати класичні налисники. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом оригінальних млинців-вузликів.

Інгредієнти:

борошно – 250 г

молоко – 250 мл

яйця – 4 шт.

олія – 70 мл

цукор – 25 г

сіль – 6 г

вода – 250 мл

сир – 250 г

болгарський перець – 1 шт.

солоні огірки – 3 шт.

кріп – 5 гілочок

часник – 1 зубчик

перець чорний мелений – 3 г

76775

Приготування:

Приготуйте млинці так само, як для налисників. Тільки в тісто замість вершкового масла додайте олію.

Остудіть млинці до кімнатної температури.

Сир перетріть через сито.

Болгарський перець очистіть від насіння, білих перетинок та наріжте його на кубики 0,5 на 0,5 см. Солоні огірки наріжте на кубики 0,5 на 0,5 см.

Перець і огірки додайте до сиру та перемішайте.

Часник розчавіть, а кріп дрібно поріжте. Додайте їх до сиру та перемішайте. Додайте сіль і чорний мелений перець і перемішайте.

Викладіть 1,5 ст. л. начинки на край млинця ковбаскою, відступаючи 1,5-2 см. З одного краю від начинки залиште 4-5 см.

Загорніть млинець у трубочку та скрутіть упоперек равликом.

Вільний край загніть у центр равлика. Сформуйте так усі вузлики.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити