Мойва в клярі від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Золотиста, хрумка, духмяна – кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук розповіла, як приготувати дуже смачну мойву в клярі.

Інгредієнти:

мойва – 500 г

борошно – 160 г

молоко – 250 мл

яйця – 2 шт.

олія – 250 мл

вершкове масло – 20 г

сіль – 1 ст. л.

перець чорний мелений – ½ ч. л.

сухий імбир – ½ ч. л.

лимони – 3 шт.

Приготування:

Підготуйте мойву так само, як у попередньому рецепті.

Додайте до неї сік лимона, олію, сіль, перець та імбир. Все перемішайте і поставте в холодильник на 30 хвилин.

Підготуйте кляр. Відокремте яєчні жовтки від білків. Збийте жовтки вилкою.

Додайте до них молоко, борошно, сіль і перемішайте. Окремо збийте білки міксером та обережно змішайте їх зі збитими жовтками.

Обкачайте рибу спочатку в борошні, а потім  – у клярі. Викладіть її на сковороду з розігрітою олією. Обсмажте впродовж 6 хвилин. Викладіть готову мойву на тарілку з паперовим рушником та змастіть шматочком вершкового масла.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля по-македонски
3 рецепта страв зі свинини і телятини на будь-який смак
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки