Морква-фрі з домашнім соусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

фрі (1)

морква – 360 г

олія – 40 мл

сіль – 5 г

сухий базилік – 3 г

для соусу:

вершки (18 %) – 100 мл

плавлений сир (м’який) – 100 г

гірчиця американська – 10 мл

сіль – 3 г

Поріжте моркву брусочками, замаринуйте у суміші олії, солі, сушеного базиліку. Викладіть на пергамент та запечіть у духовці впродовж 25 хв. за температури 180°C.

Для соусу – вершки та м’який плавлений сир змішайте та, нагріваючи, доведіть до однорідності. Посоліть, додайте гірчицю, перемішайте та зніміть з вогню.

Подавайте моркву-фрі з соусом.

Video: Как приготовить морковку-фри?

Смотрите рецепт моркови, жареной во фритюре, на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму