Морква-фрі з домашнім соусом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

фрі (1)

морква – 360 г

олія – 40 мл

сіль – 5 г

сухий базилік – 3 г

для соусу:

вершки (18 %) – 100 мл

плавлений сир (м’який) – 100 г

гірчиця американська – 10 мл

сіль – 3 г

Поріжте моркву брусочками, замаринуйте у суміші олії, солі, сушеного базиліку. Викладіть на пергамент та запечіть у духовці впродовж 25 хв. за температури 180°C.

Для соусу – вершки та м’який плавлений сир змішайте та, нагріваючи, доведіть до однорідності. Посоліть, додайте гірчицю, перемішайте та зніміть з вогню.

Подавайте моркву-фрі з соусом.

Video: Как приготовить морковку-фри?

Смотрите рецепт моркови, жареной во фритюре, на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею