Морква-фрі з домашнім соусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

фрі (1)

морква – 360 г

олія – 40 мл

сіль – 5 г

сухий базилік – 3 г

для соусу:

вершки (18 %) – 100 мл

плавлений сир (м’який) – 100 г

гірчиця американська – 10 мл

сіль – 3 г

Поріжте моркву брусочками, замаринуйте у суміші олії, солі, сушеного базиліку. Викладіть на пергамент та запечіть у духовці впродовж 25 хв. за температури 180°C.

Для соусу – вершки та м’який плавлений сир змішайте та, нагріваючи, доведіть до однорідності. Посоліть, додайте гірчицю, перемішайте та зніміть з вогню.

Подавайте моркву-фрі з соусом.

Video: Как приготовить морковку-фри?

Смотрите рецепт моркови, жареной во фритюре, на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо