Морквяне печиво


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

морквяне печиво  (1)

морква – 150 г

апельсин – 1 шт.

вівсяні пластівці – 100 г

борошно – 160 г

яйце – 1 шт.

цукор – 50 г

олія – 50 мл

сіль – 3 г

розпушувач – 5 г

цукрова пудра – 25 г

Перебийте до однорідності яйце, вівсяні пластівці, борошно, сіль, розпушувач та цукор. З‘єднайте масу з морквою, подрібненою до пюре. Додайте цедру половини апельсина та олію. Замісіть тісто, розкачайте в пласт.

Виріжте формочками печиво у вигляді моркви. Перекладіть на деко з пергаментом. Випікайте 20 хв. за температури 200˚С. Готове печиво присипте цукровою пудрою.

Video: Как приготовить морковное печенье?

Смотрите рецепт морковного печенья на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити