Морквяне печиво

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

морквяне печиво  (1)

морква – 150 г

апельсин – 1 шт.

вівсяні пластівці – 100 г

борошно – 160 г

яйце – 1 шт.

цукор – 50 г

олія – 50 мл

сіль – 3 г

розпушувач – 5 г

цукрова пудра – 25 г

Перебийте до однорідності яйце, вівсяні пластівці, борошно, сіль, розпушувач та цукор. З‘єднайте масу з морквою, подрібненою до пюре. Додайте цедру половини апельсина та олію. Замісіть тісто, розкачайте в пласт.

Виріжте формочками печиво у вигляді моркви. Перекладіть на деко з пергаментом. Випікайте 20 хв. за температури 200˚С. Готове печиво присипте цукровою пудрою.

Video: Как приготовить морковное печенье?

Смотрите рецепт морковного печенья на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму