Морквяне вино

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

морквяне вино

морква – 1 кг

вода – 2 л

цукор – 600 г

сухі дріжджі – 5 г

лимон – 1 шт.

апельсин – 1 шт.

сухарик – 12 г

Нечищену миту моркву пропустіть через м’ясорубку, залийте окропом, залиште під кришкою на 4 дні у теплому місці. Потім процідіть настій, додайте сік лимона та апельсина, цукор.

Розведіть водою сухі дріжджі, намастіть на хлібний сухарик, додайте до рідини. Перелийте її в банку, на горлечко одягніть резинову рукавичку та залиште на 3-5 днів.

Потім зніміть рукавичку, перемішайте вміст банки, процідіть рідину у чисту ємність, щільно накрийте кришкою та витримайте вино у темному місці 6-9 місяців.

Video: Как приготовить морковное вино?

Смотрите рецепт оригинального напитка - вина из морковки - на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)