Морквяні котлети з курячою печінкою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

морквяні котлети з курячою печінкою

морква – 400 г

печінка куряча – 300 г

молоко (2,5%) – 250 мл

цибуля – 1 шт.

часник – 5 зубчиків

яйця – 2 шт.

борошно – 125 г

сіль – 10 г

кмин – 2 г

олія – 100 мл

чорний мелений перець – 4 г

Курячу печінку запаніруйте у суміші чорного меленого перцю, солі та борошна. Обсмажте на пательні впродовж 3 хв. з обох боків до напівготовності. Додайте кмин, перемішайте та поріжте печінку кубиками.

Моркву натріть на дрібній терці, замаринуйте впродовж 30 хв. у молоці. Приготуйте засмажку з цибулі та часнику, більшу частину відправте до печінки, меншу – до моркви, процідженої від молока. Також додайте до моркви яйця, борошно, сіль та чорний мелений перець.

Сформуйте з морквяної маси коржики, всередину покладіть начинку з печінки, сформуйте котлетки. Обсмажте їх на пательні по 5 хв. з обох боків та запечіть на пергаменті впродовж 10 хв. за температури 180°C.

Video: Как приготовить морковные котлеты?

Смотрите рецепт морковных котлеты с куриной печенью на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)