морква – 400 г
печінка куряча – 300 г
молоко (2,5%) – 250 мл
цибуля – 1 шт.
часник – 5 зубчиків
яйця – 2 шт.
борошно – 125 г
сіль – 10 г
кмин – 2 г
олія – 100 мл
чорний мелений перець – 4 г
Курячу печінку запаніруйте у суміші чорного меленого перцю, солі та борошна. Обсмажте на пательні впродовж 3 хв. з обох боків до напівготовності. Додайте кмин, перемішайте та поріжте печінку кубиками.
Моркву натріть на дрібній терці, замаринуйте впродовж 30 хв. у молоці. Приготуйте засмажку з цибулі та часнику, більшу частину відправте до печінки, меншу – до моркви, процідженої від молока. Також додайте до моркви яйця, борошно, сіль та чорний мелений перець.
Сформуйте з морквяної маси коржики, всередину покладіть начинку з печінки, сформуйте котлетки. Обсмажте їх на пательні по 5 хв. з обох боків та запечіть на пергаменті впродовж 10 хв. за температури 180°C.