Морозиво «Семіфредо»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

2 (1)

молоко – 125 мл

яйця – 2 шт.

цукор – 150 г

сметана (10-15%) – 60 мл

консервовані персики – 3 шт.

розморожена малина – 250 г

розморожена чорниця – 40 г

м’ята – 6-7 гілочок

ванільний цукор – 3 г

вершкове масло – 25 г

лимон – 1 шт.

Закип’ятіть молоко. Розділіть яйця на жовтки і білки. У жовтки додайте цукор і ванільний цукор. Збийте.

Гаряче молоко влийте в жовтки тонкою цівкою, продовжуючи збивати до однорідності. Перелийте суміш у сотейник і виварюйте на маленькому вогні до загущення.

Окремо збийте білки з цукром в густу піну. Консервований персик покладіть в сито і дайте стекти сокові. Потім м’якоть подрібніть в бленд ері на однорідне пюре.

Додайте до крему пюре з персиків та сметану. Перемішайте. Додайте збиті білки. Знову перемішайте.

Візьміть три миски і вистеліть дно та борти харчовою плівкою так, щоб краї плівки звисали назовні. Розкладіть масу у три миски. Окремо перетріть через сито чорницю. Листочки м’яти подрібніть в блендері з водою.

В одну миску з масою вилийте чорничне пюре, в іншу – подрібнену м’яту, третя залишається без змін. Перемішайте суміші з натуральними добавками. Поставте миски в морозильну камеру на 4 години.

Приготуйте малиновий соус. Перетріть малину через сито, додайте сік лимону та цукор. Перемішайте.

Готове морозиво розкладіть по вазочках так, щоб на порцію було по одній кульці різного кольору. Полийте малиновим соусом.

Video: Как приготовить мороженое Семифредо?

Смотрите рецепт классического десерта из молока, который подают в самый изысканных ресторанах, прямо сейчас на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити