Морозиво «Семіфредо»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

2 (1)

молоко – 125 мл

яйця – 2 шт.

цукор – 150 г

сметана (10-15%) – 60 мл

консервовані персики – 3 шт.

розморожена малина – 250 г

розморожена чорниця – 40 г

м’ята – 6-7 гілочок

ванільний цукор – 3 г

вершкове масло – 25 г

лимон – 1 шт.

Закип’ятіть молоко. Розділіть яйця на жовтки і білки. У жовтки додайте цукор і ванільний цукор. Збийте.

Гаряче молоко влийте в жовтки тонкою цівкою, продовжуючи збивати до однорідності. Перелийте суміш у сотейник і виварюйте на маленькому вогні до загущення.

Окремо збийте білки з цукром в густу піну. Консервований персик покладіть в сито і дайте стекти сокові. Потім м’якоть подрібніть в бленд ері на однорідне пюре.

Додайте до крему пюре з персиків та сметану. Перемішайте. Додайте збиті білки. Знову перемішайте.

Візьміть три миски і вистеліть дно та борти харчовою плівкою так, щоб краї плівки звисали назовні. Розкладіть масу у три миски. Окремо перетріть через сито чорницю. Листочки м’яти подрібніть в блендері з водою.

В одну миску з масою вилийте чорничне пюре, в іншу – подрібнену м’яту, третя залишається без змін. Перемішайте суміші з натуральними добавками. Поставте миски в морозильну камеру на 4 години.

Приготуйте малиновий соус. Перетріть малину через сито, додайте сік лимону та цукор. Перемішайте.

Готове морозиво розкладіть по вазочках так, щоб на порцію було по одній кульці різного кольору. Полийте малиновим соусом.

Video: Как приготовить мороженое Семифредо?

Смотрите рецепт классического десерта из молока, который подают в самый изысканных ресторанах, прямо сейчас на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею