Натильяс

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

натильяс

яйця – 10 шт.

молоко (3,2%) – 1 л

лимон – 1 шт.

цукор – 108 г

ванільний цукор – 8 г

кориця (паличка) – 1 шт.

волоські горіхи – 50 г 

Молоко підігрійте з паличкою кориці та цедрою  лимона. Після закипання зніміть з вогню та дістаньте прянощі. Жовтки збийте з цукром та ванільним цукром. Поставте на парову баню та, помішуючи, влийте гаряче молоко.

Тримайте на вогні до загущення, потім остудіть, розлийте десерт у порційний посуд та поставте в холодильник на 2 год. Прикрасьте натильяс карамельними трубочками та товченими горіхами.

Video: Как приготовить натильяс?

Смотрите рецепт яичного десерта натильяса на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)