Натильяс

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

натильяс

яйця – 10 шт.

молоко (3,2%) – 1 л

лимон – 1 шт.

цукор – 108 г

ванільний цукор – 8 г

кориця (паличка) – 1 шт.

волоські горіхи – 50 г 

Молоко підігрійте з паличкою кориці та цедрою  лимона. Після закипання зніміть з вогню та дістаньте прянощі. Жовтки збийте з цукром та ванільним цукром. Поставте на парову баню та, помішуючи, влийте гаряче молоко.

Тримайте на вогні до загущення, потім остудіть, розлийте десерт у порційний посуд та поставте в холодильник на 2 год. Прикрасьте натильяс карамельними трубочками та товченими горіхами.

Video: Как приготовить натильяс?

Смотрите рецепт яичного десерта натильяса на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)