Натильяс


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

натильяс

яйця – 10 шт.

молоко (3,2%) – 1 л

лимон – 1 шт.

цукор – 108 г

ванільний цукор – 8 г

кориця (паличка) – 1 шт.

волоські горіхи – 50 г 

Молоко підігрійте з паличкою кориці та цедрою  лимона. Після закипання зніміть з вогню та дістаньте прянощі. Жовтки збийте з цукром та ванільним цукром. Поставте на парову баню та, помішуючи, влийте гаряче молоко.

Тримайте на вогні до загущення, потім остудіть, розлийте десерт у порційний посуд та поставте в холодильник на 2 год. Прикрасьте натильяс карамельними трубочками та товченими горіхами.

Video: Как приготовить натильяс?

Смотрите рецепт яичного десерта натильяса на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити