Новорічні ялиночки з лаваша


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

zK5E2eHakco

сир «адигейський» –  150 г

твердий сир – 50 г

болгарський перець (червоний) – 1 шт.

маслини без кісточки – 10 шт.

базилік  свіжий (зелений) – 1 гілочка

лаваш із додаванням шпинату – 1 шт.

сметана (21%) – 60 мл

гірчиця – 5 мл

яблуко (зелене) – 2 шт. 

До натертого сиру додайте кубики болгарського перцю, тертий «Адигейський» сир, подрібнений базилік. Заправте сметаною та гірчицею.

Змастіть начинкою зелений лаваш, згорніть рулетом. Оберніть плівкою, надайте трикутної форми, покладіть у морозилку на 30 хв. Підмерзлі рулети наріжте трикутниками. Насадіть їх на зубочистки з оливками.

 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити