Окунь, запечений на цибулевій подушці


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

1304071103_46198971_1247292679_7915944

цибуля – 6 шт.

окунь – 6 шт.

біле сухе вино ­– 200 мл

лимон – 1 шт.

вершкове масло – 120 г

чебрець – 6 гілочок

коріандр (в зернах) – 3 г

перець чорний горошком – 5 шт.

чорний мелений перець – 3 г

імбир (сухий) – 3 г

сіль – 20 г

Очистіть, випатрайте рибу і відріжте голови. На шкірці з двох боків ножем зробіть сіточку. У ступці перетріть сіль, коріандр, сухий імбир та чорний перець горошком.

Натріть спеціями рибу зовні і всередині, вичавіть до неї сік лимону та додайте вино. Перемішайте і залиште маринуватися на 1 годину.

Нарізану півкільцями цибулю залийте окропом, залиште на 30 хв. Злийте воду. Додайте вино, сіль та чорний мелений перець. Перемішайте і залиште маринуватися на кілька хвилин. Потім злийте рідину.

На шматки фольги покладіть мариновану цибулю для подушки. Викладіть на неї рибу. Черевце кожного окуня нафаршируйте маринованою цибулею, покладіть чебрець та вершкове масло.

Зверху рибу також змастіть вершковим маслом та полийте вином з маринаду. Загорніть у фольгу. Випікайте 30 хв. в розігрітій до 200°C духовці. За 10 хв. до завершення приготування – розгорніть фольгу.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити