Пакори з помідорів із домашнім сиром від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

 IMG_7725

Інгредієнти: 

дрібні помідори – 500 г

домашній сир – 200 г

газована мінеральна вода – 200 мл

яйце – 1 шт.

карі – 3 г

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок

сіль – 15 г

борошно – 185 г

олія – 500 мл

Приготування:

Зріжте з маленьких помідорчиків місце, де кріпилася плодоніжка. Кавовою ложечкою дістаньте серцевину.

Для начинки подрібніть кріп та петрушку та змішайте їх із перетертим через сито домашнім сиром, додайте карі та сіль.

Для кляру збийте в окремій мисці яйце, сіль, додайте трохи холодної газованої води, перемішайте, додайте борошно та ще трохи газованої води.

Нафаршируйте помідори начинкою, занурте їх у кляр та обсмажте у фритюрі до золотавості.

Video: Как приготовить пакоры из помидоров?

Рецептом необычной закуски из помидоров поделилась кулинарный эксперты шоу "Все буде смачно!" Алла Ковальчук...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму