Палаючий різдвяний пудинг

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Самый дорогостоящий рождественский пудинг

чорний шоколад (70%) — 100 г

молоко (2,5%) — 400 мл

борошно пшеничне — 150  г

вершкове масло — 100 г

цукрова пудра — 145 г

ванільний цукор — 20 г

яйця — 6 шт.

родзинки — 75 г

ром (темний)— 200 мл

сіль – 2 г

Поставте на вогонь молоко. Додайте борошно, подрібнений шоколад та ванільний цукор. Перемішуйте до розчинення шоколаду. Остудіть. Перелийте до збитого з цукровою пудрою масла.

Додайте збиті жовтки та окремо збиті з дрібкою солі білки, а також замочені в ромі родзинки. Випікайте 30 хв. за температури 180°C. Перед подачею – полийте пудинг ромом та підпаліть.

Video: Как приготовить пылающий рождественский пудинг?

Смотрите рецепт пылающего рождественского пудинга от Татьяны Литвиновой на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму